pühapäev, 22. märts 2009

eTwinningu seminar

20. märtsil toimus Tallinnas IT Kolledžis Tiigrihüppe Sihtasutuse poolt korraldatud seminar Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning. Meie koolist osales sellel seminaril õpetaja Eve Reisalu.

Päeva esimeses pooles tutvustasid seda programmi ja tõid näiteid eTwinningu projektidest Tiigrihüppe Sihtasutuse projektijuht Elo Allemann, Kadrina Keskkooli inglise keele õpetaja Merike Sikk, Vanalinna Hariduskolleegiumi haridustehnoloog ja klassiõpetaja ning Tiigrihüppe Sihtasutuse koolitaja Tuuli Koitjärv ja Tiigrihüppe Sihtasutuse ja GAG-i haridustehnoloog Ingrid Maadvere.

eTwinning pakub Euroopa koolidele võimalust teha interneti kaudu koostööd - ühiselt õppida, suhelda ja vahetada õppematerjale. Programmi Sõpruskoolid Euroopas/eTwinning kaudu saavad kaks Euroopa eri riigis asuvat kooli sõlmida koostöösideme ja luua partnerlusprojekti ühiselt õppimiseks. Rohkem infot saab nende kodulehelt http://www.etwinning.net/.

Päeva teises pooles toimus eTwinning portaali praktiline koolitus, anti ülevaade, kuidas luua edukat õpiprojekti, kuidas seda siduda õppekavaga ning räägiti ka internetiturvalisusest.

Seminar oli väga kasulik ning tekitas huvi sõlmida mõne kooliga Euroopa riigis koostöösidet ning luua partnerlusprojekte ühiseks õppimiseks.

Aitäh korraldajatele!

Vaata ka eTwinningu ajaveebi.

Kommentaare ei ole: