kolmapäev, 3. juuni 2009

Innovaatiline tegu 2009 peaauhinna pälvis Ristiku põhikool

Kolmapäeval, 3. juunil 2009 toimus Lillepaviljonis pidulik vastuvõtt Tallinna haridusasutuste juhtidele, kus tunnustati lõppeval õppeaastal parimaid tulemusi saanud õpetajaid, lasteasutusi ja koole.
Autasud anti üle seitsmes kategoorias: edukad olümpiaadidel, parim tervist edendav haridusasutus; Tallinna koolinoorte spordimängude üldvõitjad; parim lõimumisprojekt; innovaatiline tegu ning Tallinna haridusasutuste kvaliteediauhind. Autasusid andsid üle abilinnapea Kaia Jäppinen ja haridusameti juhataja Andres Pajula.

Konkursiga Innovaatiline tegu 2009 tunnustati Tallinna haridusasutuste innovaatoreid, kes oma olulisi eesmärke suudavad realiseerida huvitavate ja innovaatiliste tegevuste kaudu ning tutvustada uuenduslikke ideid ning ideede rakendusi ka teistele. Peaauhinna võitjad lõid tõeliselt innovaatilisi lahendusi alates õppimist rikastavast tarkvarast koolis lõpetades õuesõppe vahenditega lasteaias.
Tunnustused said Lasteaed Kajakas (Hoolitsevate lastevanemate kool), Tallinna Reaalkool (R-õppe ja realica ainekavade koostamine ja rakendamine), Tallinna Konstantin Pätsi Vabaõhukool (Arvutiklass eriõpetuse jaoks), Tallinna Laagna Gümnaasium (Suvekool),
Peaauhinnad Innovaatiline tegu 2009 anti koolide arvestuses Ristiku põhikoolile CNC freespingi ja disainitarkvara ja Pelgulinna Gümnaasiumile õppekomplekti Interneti turvalisus ja lapsed e „TurvaLan2009" loomise eest. Peaauhinnaga kaasnes koolile rahaline preemia, 20 000 krooni.

Kommentaare ei ole: