kolmapäev, 15. oktoober 2008

Ristikus on tublid õpetajad

Õpetaja Irja Rebane valiti e-õpetajaks
9. oktoobril 2008
oli Raekojas pidulik vastuvõtt pealinna parimatele õpetajatele, kes osalesid Aasta õpetaja 2008 konkursil. Konkursi eesmärgiks on tõsta esile, tunnustada ja üldsusele tutvustada häid õpetajaid ja kõiki haridustöötajaid. Tallinna Haridusamet on üleriigilise Aasta õpetaja valimise raames juba pikka aega ka pealinna haridustöötajaid tunnustanud. Eesmärgiga väärtustada loovate ja entusiastlike õpetajate tööd ning tutvustada nende kogemusi teistele pedagoogidele kuulutas haridusamet sel aastal esmakordselt välja kolm uut konkurssi: Innovaatiline õpetaja, eÕpetaja ja Noor õpetaja.
e-õpetajateks valiti Maarja Hüdsi Tallinna Suitsupääsupesa Lasteaiast, Anneli Kesksaar Liivalaia Gümnaasiumist, Kristel Mäekask Tallinna Lilleküla Gümnaasiumist, Ahti Pent Tallinna Reaalkoolist, Anu Petermann Audentese Erakoolist, Irja Rebane Ristiku Põhikoolist ja Kaie Soon Tallinna Paekaare Lasteaiast.
Ühtekokku osales sel aastal Aasta õpetaja konkursil 130 haridustöötajat. Neist 46 kandidaati esitati aasta õpetaja, 20 e-õpetaja, 34 noore õpetaja ja 23 innovaatilise õpetaja konkursile. Kandidaate said esitada õpilased, lapsevanemad, pedagoogide ühendused ja kollektiivid, omavalitsuste liidud, kohalikud omavalitsused ning üksikisikud, haridusasutuse juhtkond jt.
Meie koolist osales veel kaks õpetajat, aga nemad ei osutunud valituks.

Õpetaja Eve Reisalu sai Koolielu portaali ainekuu võistluste auhinna
Septembris keskendus Koolielu alushariduse, algõpetuse ning hariduslike erivajaduste õpetamise ja õppimisega seotule. Kuulutati välja konkursid nii õpilastele kui ka õpetajatele.
Õpetajate konkursi "Esitlused" võitjad:
I koht Ülle Tammela, Türi Gümnaasiumi õpetaja esitlus „Köögiviljade show”, 1.-2. klassile
II koht Urve Hinn, Lasnamäe Lasteaed-Algkooli õpetaja esitlus „Kuidas kapsasupp lauale saab?", 3. klassile
III kohta jagavad:
Eha Kaukvere, Jäneda Kooli õpetaja esitlus „Sügisese rabametsa võlu ja valu”, I-II kooliastmele
Eve Reisalu, Ristiku Põhikooli õpetaja esitlus „Lehtpuud”, 2. klassile
Kõik konkursil ära märgitud tööd avaldatakse Koolielu portaalis.
Auhinnalistele kohtadele tulnud tööde autoritega sõlmib Tiigrihüppe Sihtasutus litsentsilepingu.

Kommentaare ei ole: